Het gouden pompoenen boek
Deskundige warenkennis en heerlijke gerechten met pompoen
Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bänziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking komen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al jaren ervaring heeft met deze fantastische ¿reuzenbes¿.
De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra¿s. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpittenpesto, pompoenpizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest.
In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld.
Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!
Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bänziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking komen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al jaren ervaring heeft met deze fantastische ¿reuzenbes¿.
De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra¿s. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpittenpesto, pompoenpizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest.
In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld.
Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!
Auteur | | E. Banziger |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |