Indiaas koken

Indiaas koken

Indiaas eten bestaat uit meer dan de bekende curry's en rijst. De Indiase keuken heeft zelfs duidelijke regionale verschillen. In het zuiden is het eten over het algemeen veel scherper dan in het noorden, waar mildere, maar sterker geurende gerechten worden bereid. Het gebruik van kruiden is in Indiaas eten geperfectioneerd. In geen enkel ander land gebruikt met kruiden in dergelijke hoeveelheden en met zoveel fantasie. Met deze gids voor Indiaas koken bieden wij u de beste gerechten uit deze uitgebreide en heerlijke keuken.

Auteur | A. Wilson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781445499987
Boekomslag voor ISBN: 9789062559671
Boekomslag voor ISBN: 9789057644856
Boekomslag voor ISBN: 9789048306954
Boekomslag voor ISBN: 9789171493040
Boekomslag voor ISBN: 9789048859795


Boekn ©