Kaas

Kaas

Aan het eind van de 20ste eeuw produceerde men in Italië een geschatte 400 verschillende soorten kaas. In dit boek worden enkele tientallen van de bekendere soorten kaas beschreven, plus diverse andere, minder bekende soorten. Hier zult u al uw favorieten vinden, zoals mozzarella, gorgonzola en Parmezaanse kaas, met anekdotes over hun oorsprong en naam, maar ook met informatie over de productiezones, het rijpen, het vetgehalte en hun smaak. Bij elke kaas vindt u een recept waarin de kenmerken van de betreffende kaas het beste tot uiting komen. In de inleiding geeft de schrijfster richtlijnen voor het serveren van Italiaanse kaas en voor combinaties van kaas met wijn. Dit boek boordevol informatie kunt u altijd meenemen wanneer u Italiaanse kaas gaat kopen, maar ook zal het u in staat stellen uw vrienden en familie te verrassen met heerlijke gerechten en prachtige verhalen over Italiaanse kaassoorten.

Auteur | Matena Dick
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789025363390
Boekomslag voor ISBN: 9789029526371
Boekomslag voor ISBN: 9789045013602
Boekomslag voor ISBN: 9789492840875
Boekomslag voor ISBN: 9789079287512
Boekomslag voor ISBN: 9789023416531


Boekn ©