Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

VOORWOORD

Daarnaast bevat dit boek van vrijwel ieder apparaat/ machine een afbeelding. Bij het bestuderen van de verschillende apparaten krijgt men behalve kennis van het gebruik, ook de nodige achtergrondinformatie gegeven. Zo kan men bepalen welke apparatuur men moet kiezen voor diverse produktie- en distributiesystemen. Van gerei (keuken-handgereedschap) is een indeling opgenomen van de diverse soorten/categorieën. Daarnaast is in het betreffende hoofdstuk een alfabetische lijst opgenomen van alle denkbare gerei. Hierdoor is deze materie makkelijk toegankelijk. Op de alfabetische lijst staat bij ieder stuk gerei de paginaverwijzing aangegeven. Als -aangeklede checklist-. is in hoofdstuk IX per keukensoort opgenomen, welke apparatuur en machines aanwezig moeten zijn in een -modelkeuken- van de betreffende keukensoort. Behalve een gedetailleerde inhoudsopgave voor in dit boek, is achterin een alfabetische index opgenomen. Met behulp hiervan kan snel worden gevonden wat men zoekt. Ik hoop dat dit boek zijn waarde in zowel het onderwijs als de praktijk zal gaan bewijzen. Als er vragen of opmerkingen zijn: ik houd me aanbevolen voor elke bijdrage die de kwaliteit van dit boek kan verhogen. De auteur.

Auteur | W.J. Fennema
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder



Boekn ©