Simple smart cooking

Simple smart cooking

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking-manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'


Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048835805
Boekomslag voor ISBN: 9789048811090
Boekomslag voor ISBN: 9789048844432
Boekomslag voor ISBN: 9789052120072
Boekomslag voor ISBN: 9789048817313
Boekomslag voor ISBN: 9789048839032


Boekn ©