Smart BBQ

Smart BBQ

Julius Jaspers
Julius Jaspers is kok, traiteur, kookboekenschrijver, mede-eigenaar van het familiebedrijf Studio Bazar en heeft een eigen brasserie en kookschool. Hij is bovenal de bedenker van Smart Cooking. Dat wil zeggen dat je zoveel mogelijk voorbereidt voor een diner, zodat je als kok zo lang mogelijk bij je gasten aan tafel kunt blijven. Voor zijn eerste Smart Cooking kookboek won Julius Jaspers in 2003 de gouden garde. Andere boeken die Julius Jaspers uit heeft gebracht zijn Het ultieme hamburgerboek en Kookbijbels - BBQBijbel.
Samenvatting
Met Alles op de BBQ laat topchef Julius Jaspers zien hoe gevarieerd en lekker barbecueƫn kan zijn. Jaspers tovert een compleet diner van de barbecue! Naast het standaard assortiment van vlees en vis maakt Jaspers met allerhande groenten en fruit voorgerechten, bijgerechten en desserts. Voor elke barbecue, of het er nu een is met kooltjes of op gas, geeft hij een specifieke kooktechniek.

Julius Jaspers (1962) is als topkok bekend van zijn prijswinnende kookboeken over Smart Cooking: gezellig koken voor vrienden zonder zwetend in de keuken te hoeven staan. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediƩnten en aan de slag!' Daarnaast deelt hij met Robert Kranenborg het podium in het RTL-programma TopChef.

Auteur |
Taal | Nepalees
Type | Paperback
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048817313
Boekomslag voor ISBN: 9789048844432
Boekomslag voor ISBN: 9789048832507
Boekomslag voor ISBN: 9789048855131
Boekomslag voor ISBN: 9789048816231
Boekomslag voor ISBN: 9789048861965


Boekn ©