Herman Schaaldieren

Herman Schaaldieren

Herman den Blijker laat zien dat niemand de kreeft hoeft te vrezen. Als de elastiekjes maar om de scharen zitten. Aan de hand van foto’s laat Herman stap voor stap zien hoe je kreeft schoonmaakt. En kreeft van de barbecue? Dat is toch weer eens wat anders dan worst of kippenpoten! Leer een puike bisque maken en een klassieker als kreeft thermidor. Herman gaat ook aan de slag met Hollandse garnalen, gamba’s en rivierkreeftjes. Hij presenteert smeuïge garnaalkroketten, gamba antiboise en een risotto van schaaldieren. Kortom, dit boekje biedt voldoende kookstof voor zowel de avontuurlijke thuiskok als de beginner

Auteur | Herman den Blijker
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048812080
Boekomslag voor ISBN: 6096318279218
Boekomslag voor ISBN: 9789048812240
Boekomslag voor ISBN: 6096318662676
Boekomslag voor ISBN: 9789032007669
Boekomslag voor ISBN: 9789077902127


Boekn ©