De Keuken Van Kranenborg

De Keuken Van Kranenborg

De winter is voor mij een magisch seizoen vol sfeer en traditioneel vol stemmige en feestelijke eetmomenten. Het mooie van de wintermaanden (december tot en met februari) is dat ze zowel de afsluiting van het oude jaar als ook de start van een nieuw jaar in zich meedragen. Het jaar begint en eindigt met de winter. Als dat niet iets poëtisch heeft?

In dit eerste boek in een serie van vier leert de lezer mij al goed kennen: hoe ik denk en werk, wat ik moest doen om de top te bereiken, wat je moet doen om aan de top te blijven en gaandeweg zal mijn manier van koken en denken over koken helder worden.

Een recept is daarbij een start: het voordoen door de chef op papier. Maar - zo zegt de chef - dat recept is beslist niet heilig. Je moet op basis daarvan andere eigen gerechten gaan koken en fouten maken, is dat erg? Welnee! Je moet juist fouten maken om tot een beter begrip van garingsprocessen te komen en misschien wel om zo - het zal niet de eerste keer zijn - nieuwe gerechten te creëren.




--------------------------------------------------------------------------------

Auteur | Robert Kranenborg
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048816019
Boekomslag voor ISBN: 9789021560588
Boekomslag voor ISBN: 9789020255355
Boekomslag voor ISBN: 9789018032685
Boekomslag voor ISBN: 9789491197406
Boekomslag voor ISBN: 9789044723762


Boekn ©