Maleisie
Ontdek meer dan 100 originele familierecepten uit dit deel van Zuidoost-Azië en maak kennis met de geurige en kleurige Maleisische klassiekers. Van Kipcurry van de kapitein en Geroerbakte gemengde paddenstoelen met gember en shaoxingwijn tot Chilikrab met gebakken mantou, In knoflookboter gebakken garnalen, Gekaramelliseerde varkensbuik met sojasaus en Panna cotta met pandan, kokos, mango en ananas. Al deze beproefde recepten staan garant voor een feest van pittige smaken en spannende texturen.
Ping Coombes groeide op in Maleisië en verhuisde op haar twintigste naar Engeland om daar te gaan studeren. Ze gaat ieder jaar terug naar Maleisië om haar vrienden en familie te bezoeken en elke reis draait om eten. Ping is zo dol op het eten en de smaken van de Maleisische keuken, dat ze er de hele wereld kennis mee wil laten maken. Dat was ook een van de redenen dat ze in 2014 meedeed aan de Britse MasterChef, zodat ze de prachtige keuken van haar geboorteland kon laten zien. En ze won!
Ping Coombes groeide op in Maleisië en verhuisde op haar twintigste naar Engeland om daar te gaan studeren. Ze gaat ieder jaar terug naar Maleisië om haar vrienden en familie te bezoeken en elke reis draait om eten. Ping is zo dol op het eten en de smaken van de Maleisische keuken, dat ze er de hele wereld kennis mee wil laten maken. Dat was ook een van de redenen dat ze in 2014 meedeed aan de Britse MasterChef, zodat ze de prachtige keuken van haar geboorteland kon laten zien. En ze won!
Auteur | | Ping Coombes |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |