Van appels tot cider
Maak thuis lekkere cider met een paar ingrediënten, een minimale uitrusting en de handige tips van Stephen Wood en het team van Farnum Hill Ciders.
In Van appel tot cider maakt u kennis met een eenvoudige filosofie die in de loop der eeuwen is ontstaan: cider draait om appels. Dit boek sluit aan op de opleving van dit duizend jaar oude ambacht en is geschikt voor thuisbrouwers, wijnmakers en ciderliefhebbers. Dankzij de duidelijke aanwijzingen voor uw eerste partij cider, en nadere instructies voor de volgende, maakt u straks zelf thuis de heerlijkste cider.
In dit boek vindt u:
- Stap-voor-stapinstructies om uw eerste partij cider te maken
- Richtlijnen om professioneel cider te proeven
- Tips om cidergebreken te voorkomen, constateren en verhelpen
- Technieken voor het maken van mousserende cider, cider volgens de méthode champenoise, Franse cidre en ijscider
In Van appel tot cider maakt u kennis met een eenvoudige filosofie die in de loop der eeuwen is ontstaan: cider draait om appels. Dit boek sluit aan op de opleving van dit duizend jaar oude ambacht en is geschikt voor thuisbrouwers, wijnmakers en ciderliefhebbers. Dankzij de duidelijke aanwijzingen voor uw eerste partij cider, en nadere instructies voor de volgende, maakt u straks zelf thuis de heerlijkste cider.
In dit boek vindt u:
- Stap-voor-stapinstructies om uw eerste partij cider te maken
- Richtlijnen om professioneel cider te proeven
- Tips om cidergebreken te voorkomen, constateren en verhelpen
- Technieken voor het maken van mousserende cider, cider volgens de méthode champenoise, Franse cidre en ijscider
Auteur | | April White |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |