Het ultieme hapjesboek
In Het ultieme hapjesboek wordt aan het begrip fingerfood een nieuwe dimensie gegeven door ze te serveren als lolly of in een hoorntje. Complete gerechten worden heel nauwkeurig bereid in een miniatuur uitvoering en opgediend als ware kunstwerkjes met verfijnde smaken.
Het boek staat vol perfecte hapjes voor elke gelegenheid. Er worden allerlei bijzonder geraffineerde, warme, koude, zoete en hartige gerechtjes gepresenteerd, voor het voorgerecht tot en met het nagerecht. Alle recepten zijn snel en gemakkelijk te maken door zowel hobbykoks als ervaren koks. Verder vindt u een verzameling basisrecepten en handige informatie over de benodigdheden en de verschillende mogelijkheden om deze kleine delicatessen te presenteren. Dit boek is de perfecte introductie tot de wereld van de spectaculaire hapjes.
Het boek staat vol perfecte hapjes voor elke gelegenheid. Er worden allerlei bijzonder geraffineerde, warme, koude, zoete en hartige gerechtjes gepresenteerd, voor het voorgerecht tot en met het nagerecht. Alle recepten zijn snel en gemakkelijk te maken door zowel hobbykoks als ervaren koks. Verder vindt u een verzameling basisrecepten en handige informatie over de benodigdheden en de verschillende mogelijkheden om deze kleine delicatessen te presenteren. Dit boek is de perfecte introductie tot de wereld van de spectaculaire hapjes.
Auteur | | Hubertus Tzschirner |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |