Eclairs!

Eclairs!

40 recepten voor zoete en hartige eclairs
Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken:
U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!
Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.
- 40 originele en waanzinnig lekkere recepten
- Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.
- Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebied
Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak 'op maat', is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam's, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!

Auteur | Christophe Adam
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048308743
Boekomslag voor ISBN: 9780778805670
Boekomslag voor ISBN: 9789021568591
Boekomslag voor ISBN: 9789021555973


Boekn ©