De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken

In deze schitterende verzameling recepten worden de magnifieke smaken en texturen van de traditionele Marokkaanse keuken gepresenteerd en is aandacht voor het gedurfde gebruik van kruiden en specerijen, de zoetzure combinaties, het subtiele gebruik van bloemblaadjes en bloesemwater. Dit alles wordt op een hedendaagse manier toegepast. De gerechten variëren van makkelijke ontbijtgerechten en gezonde lunchgerechten tot fantastische, sfeervolle ideeën om gasten te onthalen.
Ontdek het geheim van de klassieke tajines, zoals een kip- of lamstajine, op smaak gebracht met ingemaakte citroenen, pruimen en olijven. Geniet van de verse, kleurrijke salades, zoals de salade van artisjokharten met gember en honing, en van de verrukkelijke snacks, zoals viskoekjes met saffraan. Er staan ook recepten in voor dranken en rijke, zoete desserts, zoals crème karamel van saffraan en kardemom.
Ghillie Baan maakt in haar recepten gebruik van kruiden en specerijen van de soeks in de Marokkaanse steden en van fantastische, verse ingrediënten van het platteland of de kustgebieden. Ze benut de tradities van de Marokkaanse keuken voor deze schitterende verzameling eigentijdse gerechten. Ontdek aan de hand van dit boek zelf de ware smaken, texturen en geuren van Marokko.

Auteur | Ghillie Basan
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789085482963
Boekomslag voor ISBN: 9789048312986
Boekomslag voor ISBN: 9789044760354
Boekomslag voor ISBN: 9789059207851
Boekomslag voor ISBN: 9789036637916
Boekomslag voor ISBN: 9789048311255


Boekn ©