Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?

80 makkelijke recepten, te bereiden in 20 minuten, voor doordeweekse avonden
Als u 's middags thuiskomt en moet jongleren met de boodschappen, het huiswerk van de kinderen en koken, wees dan verstandig en begin niet aan ingewikkelde gerechten.
Dit boek biedt 80 recepten die getest en goedgekeurd zijn door mijn eigen gezin, vol groenten omdat die nu eenmaal zo lekker en gezond zijn, en die een antwoord geven op de steeds terugkerende vraag: wat eten we vandaag? Het antwoord: 'Vanavond eten we heerlijk, uitgebalanceerd, met plezier... en over 20 minuten, hooguit 30, gaan we aan tafel!' SYLVIA GABET
Sylvia Gabet is een verdienstelijk kok en auteur van vele, inmiddels onmisbare kookboeken. Of deze nu tot stand zijn gekomen in samenwerking met grote chef-koks (Georges Blanc, Yves Camdeborde, Eric Fréchon) of voortgekomen uit haar ervaringen als moeder, ze tonen alle aan dat maaltijden leuk, lekker, eenvoudig en snel te bereiden, gezond en voedzaam kunnen zijn. Ze heeft vele prijzen ontvangen (Prix du fooding, Prix du meilleur livre de cuisine van de Gastronomades d'Angoulême) en geeft elke maand kookworkshops. Daarnaast schrijft ze voor diverse gastronomische tijdschriften.

Auteur | Sylvia Gabet
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461317650
Boekomslag voor ISBN: 9789401492560
Boekomslag voor ISBN: 9789000344345
Boekomslag voor ISBN: 9789461317858
Boekomslag voor ISBN: 9789086221639
Boekomslag voor ISBN: 9789044847451


Boekn ©