Fondantdieren
Met de 100 dierenfiguren in dit boek, van aaibare huisdieren tot exotische wilde beesten, wordt elke taart een echt kunstwerk en tovert u een glimlach op ieders gezicht tevoorschijn. Of u nu een beginner bent of meer ervaring heeft met taartdecoratie, u heeft in een mum van tijd alle technieken onder de knie om prachtig gedetailleerde dierenfiguren te maken die taarten en cupcakes voor elke gelegenheid tot echte toppers maken.
- Van elk dier worden de losse delen afgebeeld, waardoor duidelijk wordt hoe de afzonderlijke onderdelen in elkaar passen.
- Bevat een inleidend gedeelte met alle noodzakelijke technieken en benodigde materialen, plus recepten voor taarten, glazuur en suikerwerk.
- Voorzien van stapsgewijze foto's om u te helpen bij het vormen van de lastiger onderdelen van de ontwerpen.
Helen Penman begon bijna 20 jaar geleden met taarten maken. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf in taartdecoraties, Too Nice to Slice. Ook levert ze regelmatig vernieuwende taartontwerpen aan tijdschriften en geeft ze les aan de internationaal vermaarde banketbakkersopleiding Squires Kitchen in Groot-Brittanniƫ. Daarnaast is ze de auteur van het succesvolle boek Fondantdecoraties, dat tevens bij Veltman Uitgevers is verschenen.
- Van elk dier worden de losse delen afgebeeld, waardoor duidelijk wordt hoe de afzonderlijke onderdelen in elkaar passen.
- Bevat een inleidend gedeelte met alle noodzakelijke technieken en benodigde materialen, plus recepten voor taarten, glazuur en suikerwerk.
- Voorzien van stapsgewijze foto's om u te helpen bij het vormen van de lastiger onderdelen van de ontwerpen.
Helen Penman begon bijna 20 jaar geleden met taarten maken. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf in taartdecoraties, Too Nice to Slice. Ook levert ze regelmatig vernieuwende taartontwerpen aan tijdschriften en geeft ze les aan de internationaal vermaarde banketbakkersopleiding Squires Kitchen in Groot-Brittanniƫ. Daarnaast is ze de auteur van het succesvolle boek Fondantdecoraties, dat tevens bij Veltman Uitgevers is verschenen.
Auteur | | Helen Penman |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |