The good table

The good table

Avonturen in en rond mijn keuken
In dit boek zet Valentine Warner goede ingrediënten en lekkere maaltijden in het zonnetje, met favorieten als Spaghetti vongole en Steak haché, dunne frietjes en scherpe salade, klassieke gerechten als Gemberkoekhoorntjes, geklopte room en rood zomerfruit, en recepten van verre kusten zoals Laplandse vissoep en Kwartels met fino en ham uit Spanje.
In dit boek bewijst Valentine eer aan slow cooking met goedkopere stukken rund-, varkens- en lamsvlees, en moedigt ons aan minder gegeten vlees als konijn en hert te eten. De gebruikte ingrediënten zijn veelal lokaal, goedkoop en goed verkrijgbaar. Hij zoekt naar duurzame vis, bereidt maaltijden met een luxe uitstraling van alledaagse ingrediënten en kookt volgens de seizoenen voor maximale smaak.
In onze drukke wereld, waar de boodschappen vaak tussendoor moeten worden gedaan, herinnert Valentine ons eraan hoe heerlijk het is de ingrediënten met zorg te kiezen en te bereiden. Ook maakt hij duidelijk dat er met het juiste recept en de juiste ingrediënten altijd tijd is om gerechten te bereiden waar we plezier aan beleven.

Auteur | Valentine Warner
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048809875
Boekomslag voor ISBN: 9789903252433
Boekomslag voor ISBN: 9789045324081
Boekomslag voor ISBN: 9789021566719
Boekomslag voor ISBN: 9789021612393
Boekomslag voor ISBN: 9781780671796


Boekn ©