Supperclub
Voor een vaste prijs en een flesje wijn zitten mensen over de hele wereld aan tafel bij vreemden thuis te genieten van een met liefde bereide maaltijd op restaurantniveau. Van New York tot Londen tot Cuba bieden deze geheime supperclubs en pop-uprestaurants alternatieve etentjes voor wie op zoek is naar iets nieuws, leuks en spannends. Je vindt deze restaurants niet in stadsgidsen - ze zijn er voor wie ervan op de hoogte is én een felbegeerde plaats weet te boeken. Supperclub is een eerbetoon aan het fenomeen 'geheim restaurant'. In dit enorm creatieve en heerlijk excentrieke boek van Kerstin Rodgers, eigenaar van het beroemde The Underground Restaurant in Londen, staan haar vindingrijke en verrukkelijke gerechten en themamenu's beschreven, gelardeerd met handige tips en uitbundige impressies van wat ze zoal heeft beleefd. Verder bevat het boek uitgebreide adviezen over het runnen van een huiskamerrestaurant en een overzicht van belangrijke supperclubs over de hele wereld (niet doorvertellen). Er zijn maar weinig kookboeken die recepten als vlierbloesembeignets bevatten naast favorieten als macaroni met kaas. Supperclub zal fijnproevers en hobbykoks maar ook undergroundchefs in de dop aanspreken. Het boek is een must voor iedereen die het fenomeen huiskamerrestaurant eens wil meemaken.
Auteur | | Kerstin Rodgers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |