Jam & Chutney
Midden in de winter verse abrikozenjam? Het hele jaar door groenemangochutney? Jam en chutney maken is een eenvoudige manier om de seizoenen te trotseren en de smaak van fruit en groenten vele maanden lang te bewaren. En als u uw eigen fruit en groenten teelt, is het verwerkingsproces zelfs nog leuker. In dit boek vindt u meer dan 100 recepten voor zoete en hartige jam, ingemaakte groenten, gelei en marmelade, en chutney en pickles. Daarnaast treft u beschrijvingen aan voor het maken van magnetronjam en gedroogd fruit. En voor als u niet meer weet wat u nog meer met die heerlijke zelfgemaakte jam of saus kunt doen ¿ behalve op toost smeren of over vruchten schenken ¿, vindt u in dit boek ook nog recepten voor cake en scones, zoete en hartige taarten, zondagse gerechten en andere heerlijkheden. Met dit prachtige boek en zijn traditionele Engelse recepten zult u zeker geweldige resultaten behalen.
Auteur | | Veltman Uitgevers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |