IJs en ijsdesserts

IJs en ijsdesserts

De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granitas en bevroren desserts, met prachtige fotos van elk recept.

- In het uitgebreide naslagwerk vindt u tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en lepels, zodat u altijd een goed resultaat hebt

- Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen
- Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes, en heerlijke decoratieve toppings en sauzen

- Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie

- Ideeën voor heerlijke ingrediëntcombinaties, van het traditionele run-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs

- Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048301379
Boekomslag voor ISBN: 9789059200456
Boekomslag voor ISBN: 9789401474443
Boekomslag voor ISBN: 9789044759730
Boekomslag voor ISBN: 9780754826378


Boekn ©