De Vis- & Schelpdierenbijbel

De Vis- & Schelpdierenbijbel

De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol tot krab, kreeft, garnalen, mosselen, inktvis en schelpdieren.

Aan de hand van zeven handige hoofdstukken (soepen, voorgerechten, salades, pasta en rijst, gebakken en gegrilde gerechten, ovengerechten en curry's en stoofschotels) wordt elke gang, waarin u vis, schaal- en schelpdieren kunt verwerken, behandeld.

Met ruim 600 foto's en 200 recepten is dit boek een belangrijke toevoeging aan elke keukenbibliotheek.

Auteur | Kate Whiteman
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048310296
Boekomslag voor ISBN: 9789045216492
Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789061129806
Boekomslag voor ISBN: 9789023016885
Boekomslag voor ISBN: 9789048303229


Boekn ©