Griekse lekkernijen
In het oostelijke Middellandse Zeegebied worden verse en eenvoudige ingrediënten gebruikt om de heerlijkste gerechten te maken. Ontdek de keuken van dit gebied met recepten voor traditionele Griekse salade met feta, Vis met tahinsaus uit de oven, Hummus bi tahina, Semolina-notenhalva en nog veel meer.
50 authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied
Met echte klassiekers: Gevulde druivenbladeren met knoflookyoghurt, Octopus gestoofd in rode wijn, en Moussaka
Bij elk recept staan stap-voor-stapaanwijzingen met foto’s, plus een grote foto van het eindresultaat
Verleidelijke gerechten vullen uw huis met de geuren van het Middellandse Zeegebied – van soepen en voorgerechten tot zalige taarten en desserts
Door het hele boek staan tips van professionele koks
50 authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied
Met echte klassiekers: Gevulde druivenbladeren met knoflookyoghurt, Octopus gestoofd in rode wijn, en Moussaka
Bij elk recept staan stap-voor-stapaanwijzingen met foto’s, plus een grote foto van het eindresultaat
Verleidelijke gerechten vullen uw huis met de geuren van het Middellandse Zeegebied – van soepen en voorgerechten tot zalige taarten en desserts
Door het hele boek staan tips van professionele koks
Auteur | | Jaqueline Clarke |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |