Brood bakken voor dummies

Brood bakken voor dummies

Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In 'Brood bakken voor Dummies' vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten.

Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder 'Koken voor Dummies'. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar belangstelling voor brood bakken gewekt. Nele De Doncker en Stefaan Dumon volgden een opleiding voor bakker in België. Inmiddels wonen ze in Normandië, waar ze hun brood bakken in een 17e-eeuwse leemoven en verkopen op regionale markten.

Auteur | Joke Reijnders
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000342808
Boekomslag voor ISBN: 9789023013730
Boekomslag voor ISBN: 9789462500297
Boekomslag voor ISBN: 9789048834839
Boekomslag voor ISBN: 9789048308521
Boekomslag voor ISBN: 9789054262503


Boekn ©