MasterChef het kookboek / 2
De beste recepten uit het tweede seizoen van MasterChef
MasterChef - Het kookboek deel twee bundelt alle succesrecepten uit het tweede seizoen. Met MasterChef - Het kookboek deel twee bereid je de prachtige gerechten van de kandidaten, maar vooral ook van de diverse (internationale) topchefs - onder andere Jonnie Boer en François Geurds. Winnares Sascha de Lint deelt haar ervaringen en passie en laat je kennismaken met de keuken van haar geboorteland Kroatië.
MasterChef - Het kookboek deel twee komt voort uit het tv-rogramma MasterChef dat al ruim 10 jaar een fenomeen is bij de BBC. In het najaar van 2011 ging seizoen twee in Nederland van start dat op 19 november jl. eindigde met de verkiezing van de MasterChef 2011: Sascha de Lint.
MasterChef - Het kookboek deel twee biedt ruim 75 recepten: voor- en hoofdgerechten met vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en desserts. Het laat je kennismaken met de wereld van eetbare bloemen, vertelt je geheimen van een mooi opgemaakt bord en laat zien dat sauzen en vinaigrettes een gerecht kunnen maken en breken.
MasterChef - Het kookboek deel twee bundelt alle succesrecepten uit het tweede seizoen. Met MasterChef - Het kookboek deel twee bereid je de prachtige gerechten van de kandidaten, maar vooral ook van de diverse (internationale) topchefs - onder andere Jonnie Boer en François Geurds. Winnares Sascha de Lint deelt haar ervaringen en passie en laat je kennismaken met de keuken van haar geboorteland Kroatië.
MasterChef - Het kookboek deel twee komt voort uit het tv-rogramma MasterChef dat al ruim 10 jaar een fenomeen is bij de BBC. In het najaar van 2011 ging seizoen twee in Nederland van start dat op 19 november jl. eindigde met de verkiezing van de MasterChef 2011: Sascha de Lint.
MasterChef - Het kookboek deel twee biedt ruim 75 recepten: voor- en hoofdgerechten met vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en desserts. Het laat je kennismaken met de wereld van eetbare bloemen, vertelt je geheimen van een mooi opgemaakt bord en laat zien dat sauzen en vinaigrettes een gerecht kunnen maken en breken.
Auteur | | Janny van der Heijden |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |