Gezond en slank met sirtfood
Rode wijn, rucola, groene thee en chocolade: het lijkt op het eerste gezicht een willekeurige selectie aan voedingsmiddelen, maar wat hebben ze gemeen? Deze en nog veel andere producten, beter bekend als 'sirtfoods', activeren het wonderenzym sirtuïne in ons lichaam. Sirtuïne zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verbrandt en sneller spiermassa opbouwt, het gaat ook het verouderingsproces tegen, beschermt tegen kanker en brengt de hormonen in balans. In dit boek ontdek je: - de vele positieve effecten van sirtuïne op ons lichaam. - de 22 beste sirtfoods en hun specifieke gezondheidsvoordelen. - een tweewekenprogramma met 40 recepten. Prof. dr. Bernd Kleine-Gunk is voedingsarts en voorzitter van het Duitse Genootschap voor anti-aging geneeskunde. Anna Cavelius is wetenschapsjournaliste gespecialiseerd in voeding, diabetes en kankerpreventie. Tanja Dusy is culinair journaliste en schrijft kookboeken.
Auteur | | Bernd Kleine Gunk |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |