Tijd voor een vegetarische barbecue

Tijd voor een vegetarische barbecue

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan! In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook verrassende recepten zoals tofoesteaks met verse sambal, aardappelburgers of vijgenspiesjes. Daarnaast geeft hij ideetjes voor hapjes, dipsauzen, bijgerechten en salades en is er een hoofdstuk gewijd aan overheerlijk brood. Van de kleurrijke, smaakvolle gerechten in dit boek krijgt iedere groenteliefhebber het water in de mond!

Auteur | Ross Dobson
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044754766
Boekomslag voor ISBN: 9789023016038
Boekomslag voor ISBN: 9789045213620
Boekomslag voor ISBN: 9789023016809
Boekomslag voor ISBN: 9789048847976
Boekomslag voor ISBN: 9789048320028


Boekn ©