Whisky

Whisky

In dit boek verkent whiskykenner Tristan Stephenson de oorsprong van whisky, van de Chinese distillatiepioniers en de dubieuze medicinale aqua vitae van de middeleeuwen tot de veelzijdige sterkedrank die we vandaag kennen. Daarnaast komt u alles te weten over het productieproces. Welke rol spelen de gebruikte graansoorten? Wat is mashen? Hoe werkt distillatie en wat gebeurt er bij het blenden? In het tweede deel nemen we u mee op een reis langs de meest gerenommeerde distilleerderijen ter wereld. U wordt ingewijd in hun geschiedenis, de technieken en geheimen van de whiskymakers, en de smaaksensaties van hun beste dranken. Dit fascinerende, allesomvattende boek valt ongetwijfeld in de smaak bij zowel de kenner als de beginnende whiskydrinker.

Auteur | Trsitan Stephenson
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781454921226
Boekomslag voor ISBN: 9789045222417
Boekomslag voor ISBN: 9789036640275
Boekomslag voor ISBN: 9781845339425
Boekomslag voor ISBN: 9789401469036
Boekomslag voor ISBN: 9781579657512


Boekn ©