Tijd om te bakken
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs...
Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Hoor je hoe de meringue knapperig kraakt als je erin bijt? Proef je de harmonie van smaken in elke creatie?
Laat je in dit boek meevoeren tussen echte klassiekers en originele recepten en (her)ontdek hoe heerlijk zoet kan zijn!
Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Hoor je hoe de meringue knapperig kraakt als je erin bijt? Proef je de harmonie van smaken in elke creatie?
Laat je in dit boek meevoeren tussen echte klassiekers en originele recepten en (her)ontdek hoe heerlijk zoet kan zijn!
Auteur | | Trish Deseine |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |