Gezond eten, gezond blijven
Gezond eten, gezond blijven
Voeding is ons belangrijkste wapen tegen ziekten en kwalen, en een goed gekozen dieet kan bijna elke fysieke aandoening helpen voorkomen, verzachten of genezen.
In dit boek komen eerst de 20 belangrijkste voedingsmiddelen voor onze gezondheid aan bod en legt dr. Sarah Brewer uit welke positieve werking ze hebben op ons lichaam. Granaatappel, spinazie, sojabonen, noten... ontdek de veelzijdige voordelen van deze top 20 van voedingswondertjes dankzij hun buitengewone concentratie aan bijzondere voedingsstoffen.
Verder legt Brewer uit wat u moet eten om u te beschermen tegen de 50 meest voorkomende ziekten en kwalen vanuit het standpunt van de voedingsgeneeskunde. Van hoge bloeddruk tot eczeem, van osteoporose tot depressie, hier komt u te weten wat u moet - en niet mag - eten om uw gezondheid een duwtje in de rug te geven.
Voeding is ons belangrijkste wapen tegen ziekten en kwalen, en een goed gekozen dieet kan bijna elke fysieke aandoening helpen voorkomen, verzachten of genezen.
In dit boek komen eerst de 20 belangrijkste voedingsmiddelen voor onze gezondheid aan bod en legt dr. Sarah Brewer uit welke positieve werking ze hebben op ons lichaam. Granaatappel, spinazie, sojabonen, noten... ontdek de veelzijdige voordelen van deze top 20 van voedingswondertjes dankzij hun buitengewone concentratie aan bijzondere voedingsstoffen.
Verder legt Brewer uit wat u moet eten om u te beschermen tegen de 50 meest voorkomende ziekten en kwalen vanuit het standpunt van de voedingsgeneeskunde. Van hoge bloeddruk tot eczeem, van osteoporose tot depressie, hier komt u te weten wat u moet - en niet mag - eten om uw gezondheid een duwtje in de rug te geven.
Auteur | | Sarah Brewer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |