Bakken met spelt

Bakken met spelt

Verrassende recepten met speltmeel voor brood, gebak en hapjes Spelt is door zijn rijkdom aan eiwitten, vitaminen en mineralen, ijzer, magnesium en fosfor gezond voor lichaam en geest en verdient daarom een plekje in uw dagelijkse voeding. Daarnaast is dit oeroude koren ook een doeltreffende slankmaker en een krachtige fitmaker. Spelt zit namelijk boordevol voedingsvezels die de spijsvertering bevorderen en bevat een hoog gehalte aan koolhydraten en essentiële vetzuren, die waardevolle energie leveren aan ons lichaam. Maar bovenal is spelt gewoon heel erg lekker! In de keuken heeft spelt al bewezen een alleskunner te zijn. Het graan is even veelzijdig als tarwe, maar heeft een beter bakresultaat. Dankzij het hoge glutengehalte en de goede welkwaliteit wordt elk brood of gebakje luchtig en licht verteerbaar. In dit boek ontdekt u heerlijke recepten voor brood en broodjes, hartig en zoet gebak, taarten en koekjes. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke fitnessbroodjes, blini's met zalm, knapperige sinaasappelkoekjes of een appel-vanilletaart met crème fraîche. Zodra u gerechten met spelt geprobeerd hebt, zult u dit voedzame graan met zijn unieke smaak niet meer kunnen missen!

Auteur | Myriam Hirano-Curtet
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048311958
Boekomslag voor ISBN: 9789043818117
Boekomslag voor ISBN: 9781848992290
Boekomslag voor ISBN: 9789492537089
Boekomslag voor ISBN: 9789000342808


Boekn ©