Puur confituur
De lekkerste recepten voor jam, gelei en marmelade - 100% huisgemaakt - 100% puur
Jam van friszure aardbeien, kersen en rabarber in het voorjaar, zonovergoten frambozen, bessen en abrikozen in de zomer, rijpe appels, peren en druiven in de herfst, of citrusvruchten en exotisch fruit in de winter... Voor elk seizoen en elke smaak is er wat wils!
In dit nostalgische kookboek vind je jam-, gelei- en marmeladerecepten uit de goede oude tijd, recepten met net dat ietsje meer die zorgen voor een onovertroffen smaak en je helpen om seizoensfruit of een tuinoogst om te toveren tot zoet boterhambeleg of een heerlijke taartvulling.
Jam van friszure aardbeien, kersen en rabarber in het voorjaar, zonovergoten frambozen, bessen en abrikozen in de zomer, rijpe appels, peren en druiven in de herfst, of citrusvruchten en exotisch fruit in de winter... Voor elk seizoen en elke smaak is er wat wils!
In dit nostalgische kookboek vind je jam-, gelei- en marmeladerecepten uit de goede oude tijd, recepten met net dat ietsje meer die zorgen voor een onovertroffen smaak en je helpen om seizoensfruit of een tuinoogst om te toveren tot zoet boterhambeleg of een heerlijke taartvulling.
Auteur | | Minouche Pastier |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |