Puur confituur

Puur confituur

De lekkerste recepten voor jam, gelei en marmelade - 100% huisgemaakt - 100% puur

Jam van friszure aardbeien, kersen en rabarber in het voorjaar, zonovergoten frambozen, bessen en abrikozen in de zomer, rijpe appels, peren en druiven in de herfst, of citrusvruchten en exotisch fruit in de winter... Voor elk seizoen en elke smaak is er wat wils!

In dit nostalgische kookboek vind je jam-, gelei- en marmeladerecepten uit de goede oude tijd, recepten met net dat ietsje meer die zorgen voor een onovertroffen smaak en je helpen om seizoensfruit of een tuinoogst om te toveren tot zoet boterhambeleg of een heerlijke taartvulling.

Auteur | Minouche Pastier
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022335130
Boekomslag voor ISBN: 9789462501652
Boekomslag voor ISBN: 9789401441391
Boekomslag voor ISBN: 9789044710182
Boekomslag voor ISBN: 9789022329955
Boekomslag voor ISBN: 9789002252501


Boekn ©