Lekker barbecueën & grillen
Originele ideeën en recepten waarvan u het hele jaar kunt genieten!
In dit boek vindt zowel de vleesliefhebber als de vegetariër originele ideeën en recepten om vlees, vis en groenten te roosteren boven het smeulende vuur. Klassiekers als spareribs, gemarineerde lamskoteletten, barbecueworstjes en gegrilde reuzengarnalen…, maar ook gevulde inktvis, pikant varkensvlees uit Jamaica of hamburgers met pijnboompitten zullen u en uw gasten doen watertanden. En het kan ook verrukkelijk zijn zonder vlees: verschillende groentespiesen, gegrilde avocado's, maiskolven met chili-honingboter of oesterzwammen met citroenolie… Kortom, dit boek bevat voor elk wat wils! - Barbecueën en grillen in elk seizoen: in de zomer op de barbecue, in de winter of als het regent met de ovengrill, tafelgrill of grillpan - Heerlijke grillideeën met vlees, vis en groenten, plus recepten voor dips, sauzen, salades en andere bijgerechten - Extra: alles over houtskool, gas- en elektrische grill, tips om op een gezonde manier te roosteren en om vlees, vis en groenten te verfijnen met marinades en kruiden
In dit boek vindt zowel de vleesliefhebber als de vegetariër originele ideeën en recepten om vlees, vis en groenten te roosteren boven het smeulende vuur. Klassiekers als spareribs, gemarineerde lamskoteletten, barbecueworstjes en gegrilde reuzengarnalen…, maar ook gevulde inktvis, pikant varkensvlees uit Jamaica of hamburgers met pijnboompitten zullen u en uw gasten doen watertanden. En het kan ook verrukkelijk zijn zonder vlees: verschillende groentespiesen, gegrilde avocado's, maiskolven met chili-honingboter of oesterzwammen met citroenolie… Kortom, dit boek bevat voor elk wat wils! - Barbecueën en grillen in elk seizoen: in de zomer op de barbecue, in de winter of als het regent met de ovengrill, tafelgrill of grillpan - Heerlijke grillideeën met vlees, vis en groenten, plus recepten voor dips, sauzen, salades en andere bijgerechten - Extra: alles over houtskool, gas- en elektrische grill, tips om op een gezonde manier te roosteren en om vlees, vis en groenten te verfijnen met marinades en kruiden
Auteur | | Reinhardt Hess |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |