Zelf Brood Bakken

Zelf Brood Bakken

ABC van het ambachtelijke bakken - deeg maken met de broodmachine - 101 heerlijke broodrecepten.
Brood neemt in onze dagelijkse voeding een belangrijke plaats in. Veel mensen zijn echter uitgekeken op het brood dat in winkels wordt verkocht en willen graag zelf aan de slag. Zelfgebakken brood is beter van smaak, goedkoper en bovendien kiest u zelf welke ingrediënten erin verwerkt zijn. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit op uw bord krijgt! Met dit rijk geïllustreerde boek is zelf brood bakken geen enkel probleem. Bij elk recept staan de benodigdheden, een duidelijke beschrijving van de bereidingswijze, de bakmethode, de bereidingstijd en de eigenschappen van het brood vermeld. Behalve allerlei recepten voor gistdeeg- en zuurdesembroden, vindt u in dit boek tal van originele recepten voor zoete broden en kleine broodjes: vierkorenbrood, pindabrood, krentenbrood, Russisch komijnzaadbrood, tarwe- en roggebrood, zesgranenbrood, brioches en nog veel meer.

Auteur | Anneliese Eckert
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044742053
Boekomslag voor ISBN: 9789023013730
Boekomslag voor ISBN: 9789462500297
Boekomslag voor ISBN: 9789044726756
Boekomslag voor ISBN: 9789062485451
Boekomslag voor ISBN: 9789000342808


Boekn ©