De Orientaalse Keuken

De Orientaalse Keuken

Een culinaire reis van Marokko, Tunesië en de andere Noord-Afrikaanse landen tot de Golfstaten en Turkije.
Dampende couscous, olijven, geurige muntthee, dadels en honingzoet gebak, daar denken we aan bij de oriëntaalse keuken. De landen van Noord-Afrika, het Nabije en Midden-Oosten hebben echter heel wat meer te bieden. In dit prachtig geïllustreerde boek, dat méér is dan alleen maar een kookboek, ontdekt u de veelzijdige culinaire tradities van onder andere Marokko, Tunesië, Egypte, Iran, Israël, Turkije… U wordt uitgenodigd om kennis te maken met hun fascinerende cultuur, hun tradities en feesten, en natuurlijk hun rijke en gastvrije keuken! De lekkerste mezze, verrassende dipsausjes, zuiderse salades, kostbare specerijen, tajine met lamsvlees, gegrilde vis, gevulde groenten, en zoete heerlijkheden zoals lokum, amandelkoekjes en sesamhoorntjes… Breng met dit boek de oriëntaalse zon op uw bord en geniet van een (eet)cultuur vol tegenstellingen en verrassingen!

Auteur | Barbara Lutterbeck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020927818
Boekomslag voor ISBN: 9783625176060
Boekomslag voor ISBN: 9789024383788
Boekomslag voor ISBN: 9789048312245
Boekomslag voor ISBN: 9789020936216
Boekomslag voor ISBN: 9789066117075


Boekn ©