Druiven Gezond Uit De Moestuin
Druiven zijn één van de oudste fruitsoorten. In de herfst, aan het eind van de oogsttijd, leveren deze smakelijke en gezonde vruchten ons vitale stoffen voor de winter. Hoe teelt u druiven op de juiste manier, hoe werken druiven positief in op onze gezondheid en hoe tovert u met druiven de smakelijkste gerechten en lekkerste drankjes op tafel? Dit leest u allemaal in dit boek.
- De beste soorten: een groot overzicht van de lekkerste en meest robuuste druiven.
- Telen en verzorgen: eenvoudige, praktische tips voor het snoeien van uw druivenplanten.
- Gezond genot: de waardevolle stoffen die druiven bevatten en het effect van een druivenkuur.
- Wijn, rozijnen & co.: de uiteenlopende manieren waarop druiven verwerkt worden.
- Druiven op tafel: verrassende gerechten en drankjes met druiven.
Auteur | | Helga Buchter-Weisbrodt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Vrije tijd & Hobby |