IJs / druk 3
IJs heeft iets magisch, spreekt bij jong en oud tot de verbeelding. IJs betekent feest. En vanaf nu kan het elke dag feest zijn! Carlina De Lorenzo van de bekende Utrechtse ijssalon Roberto Gelato laat zien hoe je eenvoudig de meest verrassende ijsjes kunt maken. Wat dacht je van witbierijs, honing-maanzaadijs, of een fris appel-gemberijsje? Met authentieke Italiaanse familierecepten en traditionele ijsbereidingen. Maar ook verrassende smaken als proseccoijs, dropijs en ijs van trostomaten uit eigen tuin (of die van de buren). Natuurlijk mogen ook de klassiekers als aardbei-, pistache- en muntsorbet-ijs niet ontbreken.
Roberto Coletti, ijsfanaat en brein achter alle receptuur, deinst niet terug voor bizarre smaken als haringijs of roomkaasijs. Verrassende ijslolly's, ijstaarten en de heerlijkste sauzen; het staat allemaal in dit heerlijke boek. Durf jij het aan?
Roberto Coletti, ijsfanaat en brein achter alle receptuur, deinst niet terug voor bizarre smaken als haringijs of roomkaasijs. Verrassende ijslolly's, ijstaarten en de heerlijkste sauzen; het staat allemaal in dit heerlijke boek. Durf jij het aan?
Auteur | | Carlina De Lorenzo |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |