De smaken van Bretagne

De smaken van Bretagne

De Bretoense keuken biedt veel meer dan alleen maar de overbekende hartige pannenkoeken met cider en oesters. In deze receptengids worden de vele smaken van Bretagne onthuld. Van confituren en compotes tot smaakvolle visgerechten en stoofpotten, de Bretoense keuken is vooral een eerlijke en gevarieerde keuken. Salade met everzwijnpaté, goudbrasem met getomateerde persillade, fazant à la Bretonne, het zijn maar enkele van de tientallen recepten die op eenvoudige wijze te bereiden zijn.Anouck Schuyesmans en Joris De Langhe waren jarenlang werkzaam in de keuken van het bekende Antwerpse restaurant De 14 smaken van de Midi. Eerder stelden ze het succesvolle bijbeltje van de Zuid-Franse keuken, De smaken van de Midi, samen. Inmiddels runnen ze het gastenhuis La maison blanche aux volets bleus in Bretagne. Met De smaken van Bretagne brengen ze een prachtig recepten- en sfeerboek over de nog goeddeels onontdekte Bretoense keuken.

Auteur | Anouck Schuyesmans
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401446440
Boekomslag voor ISBN: 9789493273993
Boekomslag voor ISBN: 9789461616951
Boekomslag voor ISBN: 9789464486742
Boekomslag voor ISBN: 9789493259171
Boekomslag voor ISBN: 9789401465144


Boekn ©