Witlo(O)F From Belgium

Witlo(O)F From Belgium

Nederlanders spreken over witlof of Brussels lof, Fransen over chicorée of endives en aan de andere kant van de grote plas gaan de Belgian Endives vlot over de toonbank. Witloof, sedert jaren het 'witte goud van Brabant', één van de fijnste Belgische groenten die tot ver over de grenzen als delicatesse wordt beschouwd. Culinair journaliste Liesbeth Hobert verzamelde vele recepten en boeiende informatie over deze fijne groente. Met topchef Felix Alen en fotograaf Frank Croes ging ze op stap om witlooftelers en -markten te bezoeken. Dit bijzondere boek met meer dan 50 recepten en boeiende achtergrondinformatie en reportages is een ware ode aan het witte Belgische goud

Auteur | Liesbeth Hobert
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789057203442
Boekomslag voor ISBN: 9789020941586
Boekomslag voor ISBN: 9789078715542
Boekomslag voor ISBN: 9789464041873


Boekn ©