Basic Italian

Basic Italian

Authentieke Italiaanse recepten smakelijk en snel op tafel. Na het succesvolle Basic Cooking een nieuw deel in deze reeks.
Tagliatelle al ragú, saltimbocca, tiramisù, de meeste Nederlanders zijn inmiddels goed op de hoogte van de culinaire geneugten uit de Italiaanse keuken. Dat alleen mama's die uren in de keuken doorbrengen dit soort gerechten op tafel kunnen toveren, is een hardnekkig misverstand. Basic Italian is het eerste Italiaanse kookboek dat dat misverstand uit de wereld helpt. Cornelia Schinharl en Sebastian Dickhaut, twee culinaire experts, verzamelden een keur aan authentieke Italiaanse gerechten die wél de tong strelen zoals alleen sommige mediterrane gerechten dat kunnen, maar geen urenlange retraite in de keuken vereisen. Met Basic Italian is de tijd van kleffe diepvrieslasagne en stukgekookte blikravioli voorbij en zet u in een handomdraai een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel. A tavola!


Auteur | Cornelia Schinharl
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenbalie logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 7890443002531
Boekomslag voor ISBN: 9789044305760
Boekomslag voor ISBN: 9789044320930
Boekomslag voor ISBN: 9789044306224
Boekomslag voor ISBN: 9789044306248


Boekn ©