Chef School

Chef School

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.

Auteur | Joanna Farrow
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000355754
Boekomslag voor ISBN: 9789044739275
Boekomslag voor ISBN: 9789048302307
Boekomslag voor ISBN: 9789044714449
Boekomslag voor ISBN: 9780470421352
Boekomslag voor ISBN: 9789057594434


Boekn ©