Grand Dessert
Meer dan 120 nagerechten voor alle gelegenheden en seizoenen .
Van heel eenvoudige toetjes tot culinaire hoogstandjes.
Het Grand Dessert laat zien hoe gevarieerd nagerechten kunnen zijn. Maak een combinatie van gerechten uit de verschillende hoofdstukken in dit boek en Het Grand Dessert is geboren.
1.Soufflés, mousses en merengues
2.Trifles en crème brûlée
3.Pannenkoeken en wafels
4.Taart en gebak
5.Alles met chocolade
6.Pudding
7.IJsvariaties
8.Fruit
Een omvangrijk, compleet en overzichtelijk boek. Boordevol praktische tips en aanwijzingen.
Van heel eenvoudige toetjes tot culinaire hoogstandjes.
Het Grand Dessert laat zien hoe gevarieerd nagerechten kunnen zijn. Maak een combinatie van gerechten uit de verschillende hoofdstukken in dit boek en Het Grand Dessert is geboren.
1.Soufflés, mousses en merengues
2.Trifles en crème brûlée
3.Pannenkoeken en wafels
4.Taart en gebak
5.Alles met chocolade
6.Pudding
7.IJsvariaties
8.Fruit
Een omvangrijk, compleet en overzichtelijk boek. Boordevol praktische tips en aanwijzingen.
Auteur | | Good Food |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |