Alles Op De Grill
Groots en compleet barbecueboek.
Tips en trucs van A tot Z.
Honderden recepten om elke dag te barbecueën.
Alles op de grill is een boek waarmee je elke dag kunt ‘buiten koken’, een fenomeen dat steeds groter wordt in Nederland. Warme zomerdagen, natuurlijk, maar juist ook in de winter biedt de Weber barbecue uitkomst voor een heerlijke maaltijd.
Vis, vlees, vegetarisch: er zijn kleine snacks, spiesjes en het grotere werk. Daarbij uiteraard talloze marinades, sausjes en salsa’s. De toetjes maken dit boek compleet.
Tips en trucs van A tot Z.
Honderden recepten om elke dag te barbecueën.
Alles op de grill is een boek waarmee je elke dag kunt ‘buiten koken’, een fenomeen dat steeds groter wordt in Nederland. Warme zomerdagen, natuurlijk, maar juist ook in de winter biedt de Weber barbecue uitkomst voor een heerlijke maaltijd.
Vis, vlees, vegetarisch: er zijn kleine snacks, spiesjes en het grotere werk. Daarbij uiteraard talloze marinades, sausjes en salsa’s. De toetjes maken dit boek compleet.
Auteur | | Miriam Glaesel |
Taal | | Nederlands |
Type | | |
Categorie | | Kookboeken |