Zon op tafel
Vraag iemand een zon te tekenen en hij trekt een cirkel. Vraag je hem die zon een kleur te geven, dan kiest hij voor geel.
Ooit opgemerkt hoeveel gele ingrediënten we in de keuken gebruiken? Citroenen, limoenen, gele paprika, maïs, grapefruit, bananen, koren, eigeel, gember, Hollandse en buitenlandse kazen, gele courgettes, gele pompoenen, gele tomaten, grote sappige gele rozijnen, aardappelen, honing, goudgele kiwi, boter... gerijpt door het zonlicht en boodevol energie. Kies voor koken in geel en je haalt de zon op tafel!
Zon op tafel biedt verrassende, zomerse recepten en talloze interessante weetjes om de zomer in huis te halen!
Ooit opgemerkt hoeveel gele ingrediënten we in de keuken gebruiken? Citroenen, limoenen, gele paprika, maïs, grapefruit, bananen, koren, eigeel, gember, Hollandse en buitenlandse kazen, gele courgettes, gele pompoenen, gele tomaten, grote sappige gele rozijnen, aardappelen, honing, goudgele kiwi, boter... gerijpt door het zonlicht en boodevol energie. Kies voor koken in geel en je haalt de zon op tafel!
Zon op tafel biedt verrassende, zomerse recepten en talloze interessante weetjes om de zomer in huis te halen!
Auteur | | L. Kamphuis |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |