Desserts Van Een Meesterchef
In Dessert van een meesterchef ontsluierd Engelands meest booming kok de geheimen rond de bereiding van nagerechten. Door klassieke bereidingen waar mogelijk te vereenvoudigen, helpt Gordon Ramsay u een reeks onweerstaanbare gerechten te maken die een opwindend besluit kunnen zijn van de maaltijd.
In de eerste hoofdstukken worden basisgerechten beschreven die met elkaar tot een grand dessert gecombineerd kunnen worden. Daartoe horen gerechten met fruit, ijs en roomgerechten, mousses en soufflés. Daarna komen de gerechten die op zichzelf geserveerd worden. Deze variëren van traditionele toetjes die aan Gordons ideeën zijn aangepast tot aparte gerechten voor bijzondere gelegenheden - bijvoorbeeld Zomerpudding met brioche in plaats van met gewoon brood of Strooptaart van verderlicht deeg, geserveerd met citroengrasroom.
Het laatste hoofdstuk omvat basisrecepten voor onder andere verschillende soorten deeg, crème anglaise, suikersiroop enz.
Elk recept is duidelijk en stap-voor-stap bechreven en geïllustreerd met foto's die het water in de mond doen lopen. Door de vaak stapsgewijze afbeeldingen lijkt het alsof Gordon naast u staat en elke handleiding begeleidt.
Desserts van een meesterchef, bomvol professionele adviezen en vele heerlijke recepten, zal beslist uw favoriete handleiding worden om de komende jaren een expert te worden op het gebied van nagerechten.
In de eerste hoofdstukken worden basisgerechten beschreven die met elkaar tot een grand dessert gecombineerd kunnen worden. Daartoe horen gerechten met fruit, ijs en roomgerechten, mousses en soufflés. Daarna komen de gerechten die op zichzelf geserveerd worden. Deze variëren van traditionele toetjes die aan Gordons ideeën zijn aangepast tot aparte gerechten voor bijzondere gelegenheden - bijvoorbeeld Zomerpudding met brioche in plaats van met gewoon brood of Strooptaart van verderlicht deeg, geserveerd met citroengrasroom.
Het laatste hoofdstuk omvat basisrecepten voor onder andere verschillende soorten deeg, crème anglaise, suikersiroop enz.
Elk recept is duidelijk en stap-voor-stap bechreven en geïllustreerd met foto's die het water in de mond doen lopen. Door de vaak stapsgewijze afbeeldingen lijkt het alsof Gordon naast u staat en elke handleiding begeleidt.
Desserts van een meesterchef, bomvol professionele adviezen en vele heerlijke recepten, zal beslist uw favoriete handleiding worden om de komende jaren een expert te worden op het gebied van nagerechten.
Auteur | | Gordon Ramsay |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |