Thaise Gerechten
Rijst mag dan wel voedingsmiddel nummer 1 zijn, dit betekent echter niet dat de Thaise keuken geen gebruik maakt van een ruim assortiment voortreffelijke voedingsmiddelen.
Dit uit zich in de gerechten met vis, schelp- en schaaldieren, vleesgerechten, lichte soepen met groente, vlees, gevogelte of vis enz. die in dit boek terug te vinden zijn.
Alle gerechten worden uitvoerig beschreven en de ingrediënten duidelijk opgesomd. Zelfs voor drankjes en desserts worden u suggesties aan de hand gedaan. De mooie kleurenfoto's helpen u bij de bereiding en tonen u al het eindresultaat.
Dit uit zich in de gerechten met vis, schelp- en schaaldieren, vleesgerechten, lichte soepen met groente, vlees, gevogelte of vis enz. die in dit boek terug te vinden zijn.
Alle gerechten worden uitvoerig beschreven en de ingrediënten duidelijk opgesomd. Zelfs voor drankjes en desserts worden u suggesties aan de hand gedaan. De mooie kleurenfoto's helpen u bij de bereiding en tonen u al het eindresultaat.
Auteur | | HÉLÈNe Matze |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |