Dumonts Kleine Sauzen En Dips Lexicon
De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Recensie(s)
Uitgebreide receptenverzameling voor sauzen in diverse smaken en consistenties en met zeer veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor zowel eenvoudige als heel exclusieve gerechten. Naast de gerenommeerde klassieke sauzen zijn er ook eigentijdse, originele recepten die door de professionele, duidelijk beschreven bereidingswijze door iedereen na te volgen zijn. Diverse praktische tips vullen de tekst op zinvolle wijze aan; daarnaast is er een keukenlexicon waarin culinaire vaktermen worden uitgelegd en nog een hoofdstuk met praktische tips voor het oplossen van uiteenlopende 'sausproblemen'. Voor beginnende en gevorderde keukenhobbyisten is dit boek een veelzijdige, inspiratiebron en leidraad bij het maken van zeer diverse soorten sauzen.Klein, duidelijk leesbaar lettertype, vlotte en bondige stijl, goed raadpleegbaar alfabetisch register.
D.M. van Helden-Pol
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Recensie(s)
Uitgebreide receptenverzameling voor sauzen in diverse smaken en consistenties en met zeer veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor zowel eenvoudige als heel exclusieve gerechten. Naast de gerenommeerde klassieke sauzen zijn er ook eigentijdse, originele recepten die door de professionele, duidelijk beschreven bereidingswijze door iedereen na te volgen zijn. Diverse praktische tips vullen de tekst op zinvolle wijze aan; daarnaast is er een keukenlexicon waarin culinaire vaktermen worden uitgelegd en nog een hoofdstuk met praktische tips voor het oplossen van uiteenlopende 'sausproblemen'. Voor beginnende en gevorderde keukenhobbyisten is dit boek een veelzijdige, inspiratiebron en leidraad bij het maken van zeer diverse soorten sauzen.Klein, duidelijk leesbaar lettertype, vlotte en bondige stijl, goed raadpleegbaar alfabetisch register.
D.M. van Helden-Pol
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |