Dumonts Kleine Sauzen En Dips Lexicon

Dumonts Kleine Sauzen En Dips Lexicon

De lekkerste sauzen voor iedere smaak van A tot Z:
* Basissauzen, klassiekers en basisrecepten;
* Talrijke recepten voor vlees, vis, groente, pasta en nagerechten;
* Exotische sauzen en dips, relishes en chutneys;
* Praktische tips: welke saus pas waarbij, Eerste Hulp bij Sausproblemen en keukenlexicon.
Recensie(s)
Uitgebreide receptenverzameling voor sauzen in diverse smaken en consistenties en met zeer veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor zowel eenvoudige als heel exclusieve gerechten. Naast de gerenommeerde klassieke sauzen zijn er ook eigentijdse, originele recepten die door de professionele, duidelijk beschreven bereidingswijze door iedereen na te volgen zijn. Diverse praktische tips vullen de tekst op zinvolle wijze aan; daarnaast is er een keukenlexicon waarin culinaire vaktermen worden uitgelegd en nog een hoofdstuk met praktische tips voor het oplossen van uiteenlopende 'sausproblemen'. Voor beginnende en gevorderde keukenhobbyisten is dit boek een veelzijdige, inspiratiebron en leidraad bij het maken van zeer diverse soorten sauzen.Klein, duidelijk leesbaar lettertype, vlotte en bondige stijl, goed raadpleegbaar alfabetisch register.

D.M. van Helden-Pol

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021538297
Boekomslag voor ISBN: 9789059200999
Boekomslag voor ISBN: 9789029558686
Boekomslag voor ISBN: 9789059470071
Boekomslag voor ISBN: 9789060176351
Boekomslag voor ISBN: 9789020937305


Boekn ©