Culinaire Etiquette
Verzorgde gastvrijheid is een kwestie van cultuur, eten en drinken in gezelschap is een kwestie van tradities. Het genot is echter maar half zo groot, wanneer de spelregels onbekend zijn.
Culinaire etiquette geeft alle informatie over gedragsregels bij eten en drinken:-Basisregels voor tafelcultuur en tafelschikking-Aanwijzingen voor het eten van 'moeilijke' gerechten zoals kreeft en uiensoep-Veel praktische tips over hoe men gasten thuis en in het restaurant op voorkomende wijze onthaalt-Hoe men als gast onverkwikkelijke situaties hanteert en in alle omstandigheden zijn waardigheid behoudt. Een boek voor de moderne generatie.
Culinaire etiquette geeft alle informatie over gedragsregels bij eten en drinken:-Basisregels voor tafelcultuur en tafelschikking-Aanwijzingen voor het eten van 'moeilijke' gerechten zoals kreeft en uiensoep-Veel praktische tips over hoe men gasten thuis en in het restaurant op voorkomende wijze onthaalt-Hoe men als gast onverkwikkelijke situaties hanteert en in alle omstandigheden zijn waardigheid behoudt. Een boek voor de moderne generatie.
Auteur | | Horst Hanisch |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |