Culinaire Etiquette

Culinaire Etiquette

Verzorgde gastvrijheid is een kwestie van cultuur, eten en drinken in gezelschap is een kwestie van tradities. Het genot is echter maar half zo groot, wanneer de spelregels onbekend zijn.
Culinaire etiquette geeft alle informatie over gedragsregels bij eten en drinken:-Basisregels voor tafelcultuur en tafelschikking-Aanwijzingen voor het eten van 'moeilijke' gerechten zoals kreeft en uiensoep-Veel praktische tips over hoe men gasten thuis en in het restaurant op voorkomende wijze onthaalt-Hoe men als gast onverkwikkelijke situaties hanteert en in alle omstandigheden zijn waardigheid behoudt. Een boek voor de moderne generatie.

Auteur | Horst Hanisch
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038907888
Boekomslag voor ISBN: 9789464372540
Boekomslag voor ISBN: 9789401496216
Boekomslag voor ISBN: 9789023017073
Boekomslag voor ISBN: 9789080888081


Boekn ©