Dikkevandam
Al vijfentwintig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Vijfentwintig jaarlang gidste hij lezers van Het Parool, Elsevier en De Morgen in zijn geheel eigen, aantrekkelijke stijl door de gastronomie, wat in een aantal veelgelezen en bekroonde bundels uitmondde.
Nu heeft hij vijfentwintig jaar van zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn.
Ze zijn geheel bijgewerkt en aangevuld om er een ongekend, uitgebreid standaardwerk van te maken, dat niet alleen kan dienen als onmisbaar naslagwerk en met zijn talloze recepten als origineel kookboek, maar ook een genot is om te lezen. Anthon Beeke zorgt voor de schitterende uitvoering, zodat met DEDIKKEVANDAM - Van aardappel tot zwezerik de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard krijgt aangereikt.
Nu heeft hij vijfentwintig jaar van zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn.
Ze zijn geheel bijgewerkt en aangevuld om er een ongekend, uitgebreid standaardwerk van te maken, dat niet alleen kan dienen als onmisbaar naslagwerk en met zijn talloze recepten als origineel kookboek, maar ook een genot is om te lezen. Anthon Beeke zorgt voor de schitterende uitvoering, zodat met DEDIKKEVANDAM - Van aardappel tot zwezerik de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard krijgt aangereikt.
Auteur | | Johannes van Dam |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |