Zoet deeg

Zoet deeg

Deze opvolger van Vers deeg biedt de lekkerste zoete recepten voor cakes, koekjes, desserts, taarten en ander zoet deeg. Leer stap voor stap bladerdeeg maken, dat je vervolgens kunt gebruiken voor een tarte tatin, rabarbertaart of palmiers. Gebruik de andere drie basisrecepten voor taartbodems om de heerlijkste taarten te maken, zoals een lemon-meringuetaart of een crunchy karamel-notentaart. Of leef je uit en ga voor een indrukwekkende bananencake van twee lagen met bruineboterfrosting.
Zoet deeg bevat ruim tachtig recepten voor bijzondere en alledaagse gerechten, voor zowel de beginnende bakker die wil leren bakken als voor de meer ervaren bakker die álles zelf wil maken. In het aanvullende basishoofdstuk staan recepten om bijvoorbeeld zelf je eigen roomboter, crème fraîche of slagroomijs te maken.

Auteur | Claudia Damen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038808376
Boekomslag voor ISBN: 9789000360550
Boekomslag voor ISBN: 9789021577166
Boekomslag voor ISBN: 9789021568591
Boekomslag voor ISBN: 9789463547055
Boekomslag voor ISBN: 9789462502826


Boekn ©