Hoe Je Een Kant En Klaarmaaltijd Persoonlijk Maakt
Vijf goede redenen om dit boek te kopen: 1. Je hebt niets tegen kant-en-klaar bladerdeeg, panklare pastasauzen en roerbakgroenten uit de diepvries. Maar wat kan je er, afgezien van de bereidingswijze die op de verpakking staat aangegeven, nog voor leuks mee doen? 2. Je voorkeur ging altijd al meer uit naar garneren dan naar het echte keukenwerk; je hart ligt nu eenmaal bij het kersje op de taart, oftewel de finishing touch, dat kleine beetje van jezelf waarmee je wonderen kunt verrichten. 3. Je houdt van vernieuwende recepten, gedurfde smaakcombinaties en – ook al heb je als kind geleerd dat het niet mag – spelen met eten. 4. Je grote probleem is dat als je ‘s avonds thuiskomt, nauwelijks nog energie hebt om de deur van de koelkast te openen, laat staan om meer dan een half uur te staan koken. 5. Maar ja, de hele familie heeft honger, je partner heeft een duidelijke voorkeur voor verzorgde, smaakvolle gerechten en zelf doe je niets liever dan iedereen verrassen met iets onvergetelijk lekkers, maar helaas, zo‘n goede kok ben je nu ook weer niet…Meer dan vijftig eenvoudige maar fantasievolle recepten op basis van kant-en-klare ingredienten waaraan je met een beetje flair een kleine persoonlijke noot toevoegt.
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |