Marokkaans

Marokkaans

Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediƫnten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en zoete desserts. Maar natuurlijk bevat dit kookboek ook de bekendste Marokkaanse gerechten als couscous, harira en tajine. Waar wilt u mee beginnen?

Auteur | nvt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044760354
Boekomslag voor ISBN: 9789036628983
Boekomslag voor ISBN: 9789036615334
Boekomslag voor ISBN: 9789036637916
Boekomslag voor ISBN: 9789085482963
Boekomslag voor ISBN: 9789036626194


Boekn ©